A vízi csúszda házhoz jön! Tudtad, hogy az Emberi Mosógépben percenként 180 métert vízi csúszdázhatsz? Vagy 5 perc alatt 900 métert – ez a világ leghosszabb vízi csúszdája! Mindezt mostantól akár otthon is élvezheted.

Az élmény:

www.zorb.huA SpinFizz belső hengerében kb. 20 liter víz társaságában csúszhatsz, ázhatsz. Te döntöd el, milyen gyorsan szeretnél csúszni, melyik irányba és mennyi ideig. 1-2 barátod is csatlakozhat és közben a többiek a henger átlátszó felületén keresztül figyelhetik, amint kimosunk.

Egy forró nyári napon ez igazán frissítő. Ha hűvösebbre fordul az idő, meleg vizet is önthetünk a hengerbe, de akár víz nélkül is pöröghet a masina, ilyenkor futhatsz benne, vagy kipróbálhatod a hevederes változatot, az űrhajós tréninget.

Részletek:

A SpinFizz működéséhez legalább 5 * 5 méteres, szilárd burkolatú hely szükséges. Kb. 30 perc alatt üzembe helyezzük a szerkezetet, aztán mehet a pörgés. Ideális, ha a 3-fázisú áramellátás megoldott, ennek hiányában a Spinfizz áramfejlesztőről működhet. A mosógép változathoz persze víz is szükséges.

Kérj egyedi ajánlatot : +36/30/862-3787spinfizz@zorb.hu